Ethnic Cosmetics etsii jälleenmyyjiä ympäri suomea. Jälleenmyyjänä vastaat alueesi mineraalimeikkikutsuista sekä esimerkiksi messutapahtumista. Tai jos sinulla on liike mihin olet kiinnostunut ottamaan myyntiin Da Vinci tai Blac minerals mineraalimeikit niin sekin käy.

Jälleenmyyjänä toimit itsenäisenä yrittäjänä ja aktiivisuudestasi riippuen tästä saa helposti päätyön tai sitten esimerkiksi opiskelun ohella lisätienestiä.

Koulutan tuotteisiin ja pidän meikkauskoulutuksen jotta tieto-taito on kohdallaan. Autan myös ensimmäisten kotikutsujen hankinnassa ja järjestelyissä. Tai jos sinulla on jo valmis myymälä : kosmetologit ja kampaajat niin tulen auttamaan esillepanossa.

Vantaalla elokuun alussa aloittanut jälleenmyyjäni on jo erittäin kiireinen ja työ on todellakin saanut tuulta alle heti. Kiinnostus mineraalimeikkejä kohtaan on koko ajan kasvussa ja uskon että kysyntä kasvaa jatkuvasti. Ihmiset vain haluavat luonnontuotteita ja halu säästää luontoa on valtava. Ja vielä kun tuotteet vaan ovat niin hyviä ja pigmenttirikkaita niin se on vaan positiivista.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä: Jenny Kanerva Puh: 044 346 3445