Niin se syksy lähenee ja taas alkaa tehdä mieli pukeutua paksuun ihanaan neuleeseen vaikka vielä helteistä on nautittukin. Itse ostin juuri petroolin värisen neulemekon kun se vaan oli niiiiiin ihanan värinen ja lämmin.

Myös värien valinnassa huomaan että tummemmat, murretut luumun sävyt sekä juuri petrooli, harmaa ja ruskea alkavat taas kiinnostaa.

Viime viikolla kauppaan www.ethnic-cosmetics.fi tulikin taas ihania uusia luomivärisävyjä ja juuri niissä ihanissa syksyn väreissä.

San Remo jossa kuparinsävyisellä pohjalla kimmeltää ihania kellertäviä hippuja, Joyous mikä on aivan ihastuttava tumma keltainen, Vercelli aivan mieletön tumma luumu sekä Twighlight ihastuttava pocahontas keltainen. Myös aijemmin jo valikoimissa ollut Lava on mahtava syysväri. Se on ruskea mikä shiftaa hieman siniseen.

Poskipunia tuli myös Autumn Glow, mikä on lämmin hieman persikan sävyinen poskipuna sekä Cafe Rose mikä on hieman kylmempi ja tummempi sävy.

Otin valikoimaan myös erittäin hyvän kasvoveden. Testasin sitä ensin itse ja totesin sen erittäin hyväksi ainakin minun kuivalle atooppiselle iholleni. Tuotteessa on kosteuttavia ainesosia, mutta silti se pienentää ihohuokosia. Siis aivan mahtavaa. Kaiken kukkuraksi se on kätevässä suihkepullossa ja puhdistuksen jälkeen senkuin suihkauttaa ennen kosteusvoiteen levitystä. Helppoa ja kätevää.

Meikkiuutuutena tuli väritön mascara. Jep väritönpä hyvinkin. Sitä voi käyttää sellaisenaan jolloin se toimii ripsiä hoitavana voiteena tai sitten sillä voi tehdä juuri sen väriset räpsyttimet kuin haluaa. Kastaa vaan harjaa haluamaansa mineraaliluomiväriin ja voila, saa mitä mielenkiintoisemman väriset ripsetkin. Must have, sillä ainakin minä kokeilin sävyjä Potenza sekä Tulip ja sillä sai ah niin ihanaa vaihtelua mustaan ripsariin. Myös pysyvyys oli loistoluokkaa mikä itse asiassa hieman yllättikin. Ajattelin ensin itsekin että karisee poskille, mutta ei karissutkaan. Perus musta mascarakin on ihan mielettömän hyvä ja kannattaa uskaltaa kokeilla. Hinta laatu-suhde on sitten tosi kohdallaan !

Huulille otin myös syksyä ja talvea ajatellen huulivoiteen mikä on kirkas ihan perus huulivoide. Sitä voi toki myös itse värjätä haluamakseen kastamalla huulipunasiveltimen ensin voiteeseen ja sitten haluamaansa luomivärijauheeseen.

Mukavaa syksyn odotusta kaikille !

Jenny