Onpa syksy mennyt nopeasti. Tuntuu että vasta hyvästelin kesän ja kohta saan jo hyvästellä syksynkin. Toisaalta paljon on tapahtunut ja olen saanut pitää paljon ihania meikkikutsuja teille ihanille naisille. 

Tänä syksynä Ethnic Cosmetics ja Da Vinci mineraalimeikkipuuterit esittäytyvät myös Viking Linen laivoilla. Valikoimiin tulee neljä erittäin tummalle iholle soveltuvaa sävyä. On ihanaa voida tarjota myös tummempi ihoisille laadukkaita mineraalipuutereita.

Nettikauppaan on tulossa pian ihania uusia luomivärisävyjä. Paljon muodikasta liilaa ja violettia sekä paljon muuta ihanaa. Sitä ennen minä ja perheeni pidämme pienen hengähdystauon, mutta nettikauppa sekä maahantuonti pyörivät normaalisti.

Mineraalipuuterin hinta nousi hieman, johtuen dollarin hinnan muutoksista. Joudun jossain vaiheessa tarkistamaan myös muita hintoja, mutta nyt mennään vielä näillä.

Nautitaan vielä vähän aikaa näistä syysilmoista ja kun palaan lomalta alkaa jo joulun suunnitelu. Kauppaan tulee joulutarjous, minkä pidän vielä yllätyksenä. Siitä lisää kolmen viikon kuluttua.

VINKKI: Mineraalijauheet sopivat erinomaisesti rakennekynsiin.

Aurinkoisin ja iloisin syysterveisin,

Jenny