Syksy on mennyt todella nopeasti ja pian on joulu. Laitoin kauppaan alennuksia, joten kannattaa katsoa jos vaikka löytäisi joululahjoja. Poist an valikoimista afrohiusten hoitotuotteet ja nyt ne ovat -50% ne toimivat erinomaisesti myös suomalaiselle hiukselle, joten ei kannata pelätä sitä afro sanaa. Pullot ovat erittäin tyylikkäät safarihenkisillä kuoseilla ja sisältö erittäin laadukasta Italialaista kampaamokäyttöön tarkoitettua hoitotuotetta. Straightening gel on aivan mieletön suoristusapu !

Nyt on tullut myös ihania uusia värejä. Niitä violetteja mitä on kysytty paljon sekä uusi ihana poskipunasävy Blossom. Niin raikas ja kaunis.

Olen saanut myös uusia asiakkaita. Syksyn aikana tuotteet ovat ottaneet myyntiin niin Viking Line (vain tummalle iholle mineraalipuuterit ) kuin kosmetogi Studio Pramee Liedosta, missä sortimentissa on luomivärejä, torneja sekä mascara. Mascara sopii erinomaisesti myös herkille silmille.

Kevään suunnitelmiessa on tammikuussa messut Uudessakaupungissa, sekä ainakin Turun NaisDay messut maaliskuussa. Todennäköisesti muitakin tapahtumia on tulossa ja päivitän niitä sitten kaupan sivuille.

Oikein ihanaa joulunodotusta,

Jenny